Voor het paard

Dekens & toebehoren

Beenbescherming

Zadels & Toebehoren

Verzorgingsartikelen

Hoofdstellen & Toebehoren

Complete Harnachement Uitrusting voor het Paard in Overijssel

Ruitersport de Kroon in 's-Heerenbroek is jouw adres voor het kopen van Harnachement in Overijssel. We verkopen diverse zadels, hoofdstellen en benodigdheden voor het paard. Maak van jou en je viervoeter een stijlvolle combinatie en koop bij ons allerlei producten voor de verschillende disciplines van de hippische sport.

Zadel, Hoofdstel en Peesbeschermers voor alle disciplines

Ben je op zoek naar een nieuw paardenzadel? Wij verkopen alle soorten leren zadels van topmerken als Rider Pro en Chamberlain. Een spring- of een dressuurruiter? Bij Ruitersport de Kroon vind je zowel springzadels als dressuurzadels. Bedrijf je meerdere disciplines van de paardensport? Dan is een veelzijdigheidszadel zeker niet mis. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor een boomloos zadel. Hierbij hoort natuurlijk wel een matchende zadeldek en hoofdstel voor jouw paard. We verkopen leren tuig met een luxe lak, stiksels of swarovski steentjes van kwalitatieve merken als Harry's Horse en QHP.

Om de uitrusting voor jouw paard compleet te maken voeg je bij ons als laatst nog peesbeschermers aan je winkelmandje toe. De beenbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn voorzien van goedwerkende klittenbandsluitingen. Bijkomende accessoires als paardendekens vind je ook in onze ruitershop. Al onze harnachement producten zijn bedoeld voor zowel de hobbyruiter als de wedstrijdruiter.

Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom bij Ruitersport de Kroon. Wil je meer informatie over ons harnachement in Overijssel? Bel naar 038-3557295 of vul het contactformulier in op deze website. Onze specialisten helpen je graag verder.