Over Ruitersport de Kroon

Welkom bij Ruitersport de Kroon, jouw paardenwinkel in Overijssel sinds 1998. Onze speciaalzaak is gevestigd in 's-Heerenbroek en verkoopt alles voor ruiter, paard en pony. Wat onder leiding van Henk en Ria Kwakkel begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele ruitershop. Nog steeds staat persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.


Uitgebreide collectie en Advies op Maat in onze Paardenwinkel

Bij ons vind je een ruim assortiment aan producten voor het verzorgen van jouw paard en voor het paardrijden zelf. Dankzij onze jarenlange ervaring in de hippische sport weten wij precies wat jij nodig hebt en bieden daarom alle nodige paardenartikelen. Wanneer je de winkel in wandelt, word je omringd door een dorps karakter en een gemoedelijke setting. In onze gezellige omgeving helpen we jou ten allen tijde met persoonlijk en professioneel advies. Of je jouw viervoeter nu wilt borstelen, wilt vertroetelen met een liksteen of jezelf wilt verwennen met nieuwe paardrijkleding, voor alle paardenaccessoires ben je aan het juiste adres bij Ruitershop de Kroon. Ongeacht het formaat van jouw paard of pony.

We zijn elke dinsdag tot en met donderdag geopend van 13:00 - 18:00 uur, op vrijdag van 13:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 15:00 uur. Je bent tijdens deze tijden altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in de winkel aan de Zwolseweg 85 in 's-Heerenbroek.
Parkeren is bij ons geen probleem. In de omgeving is genoeg parkeerruimte.

Heb je vragen over Ruitersport de Kroon? Bel naar 038-3557295 of vul het contactformulier in op deze website. We zullen je spoedig helpen.


6 redenen om bij Ruitersport de Kroon te kopen!

1. Jarenlange ervaring 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de hippische sport weten wij precies wat jij nodig hebt en bieden daarom alle nodige paardenartikelen. 

2. Persoonlijke benadering

In onze gezellige omgeving helpen we jou ten allen tijde met persoonlijk en professioneel advies.

3. Advies op maat

Wij geven advies op maat.
Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

4. Ruim assortiment

Bij ons vind je een ruim assortiment aan producten voor het verzorgen van jouw paard en het paardrijden zelf

5. Vrij parkeren

Parkeren is bij ons geen probleem.
In de omgeving is genoeg parkeerruimte.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Je betaalt bij ons nooit te veel.