Onderhoud voor Paard en Harnachement van Kwaliteit

Verzorgingsproducten en Accessoires voor het Paard

Heb je binnenkort een paardrijwedstrijd? Met onze paardenelastiekjes, onderhoudsproducten voor zadel en hoofdstel en verzorgingsproducten als shampoo, glansmiddel en hoefsmeer van bekende merken als Sectolin en Parisol zien jouw paard en de uitrusting er helemaal spik en span uit. Heeft jouw viervoeter het snel warm? Koop één van onze scheermachines van kwaliteit en geef jouw paard een verademing. Ook voor het verzorgen van wonden en het verjagen van vliegen hebben we verschillende artikelen in de collectie. Jouw lieveling lekker verwennen op stal? We hebben stalspullen als poetsboxen en likstenen in de winkel staan. Tevens kan je bij ons terecht voor het kopen van een voerbak voor het paard.

Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom in de winkel van Ruitersport de Kroon in 's-Heerenbroek om rondom al onze onderhouds- en verzorgingsproducten te snuffelen. Onze specialisten staan voor je klaar om jou te helpen met het nodige advies en mee te helpen in jouw zoektocht.

Heb je vragen over onze onderhoudsartikelen, verzorgingsartikelen en accessoires voor het paard in Overijssel? Neem contact met ons op door te bellen naar 038-3557295 of het contactformulier in te vullen op deze website. We helpen je graag.